Tarieven

De kosten voor tandheelkundige behandelingen zijn wettelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Dit betekent dat alle praktijken in Nederland dezelfde tarieven hanteren. Klik hier om een PDF te downloaden met een overzicht van de bestaande codes, prestaties en tarieven van 2022.

Bij de prestaties met een sterretje kunnen nog aanvullend techniek- of materiaal kosten bijkomen.

Tandheelkundige behandelingen voor kinderen tot 18 jaar worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Tandheelkundige tarieven

Al het technisch werk besteden wij uit aan Kesseler & Reuvekamp. Zie hieronder hun prijslijst voor 2022.
> Prijslijst deel 1
> Prijslijst deel 2

Betalen

U kunt na afloop van de behandeling direct aan de balie contant of per pin betalen. Indien u verzekerd bent voor tandheelkundige zorg dan kunt u zelf de nota declareren bij uw verzekering. Op verzoek kunnen wij deze ook direct naar uw verzekering sturen. Wij besteden onze tijd veel liever aan uw gebit dan aan financiële administratie. Onze facturering hebben we daarom over gedragen aan Infomedics, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het sturen en innen van nota’s in de gezondheidszorg. Heeft u vragen over de status van uw betaling of wilt u een betalingsregeling aanvragen dan kunt u contact opnemen met Infomedics via 036 - 20 31 900.

Patiënt worden

U bent van harte welkom om patiënt te worden. U kunt zich inschrijven bij onze balie of aanmelden via onderstaand formulier. U kunt gelijk bellen voor een afspraak naar 020-6948057 of maak zelf online een afspraak. Voorafgaand aan uw bezoek hebben we nog wat aanvullende informatie van u nodig. Daarom zullen we u vragen om een identiteitsbewijs en zorgverzekering pasje mee te nemen naar uw eerste afspraak.