Tanden bleken Amsterdam Oost en Watergraafsmeer

De meeste mensen hebben het liefst een stralend witte lach en kiezen er daarom voor om hun tanden te laten bleken. Door uw tanden te laten bleken kunt u wittere tanden krijgen. In dit artikel leest u wat tanden bleken inhoudt, wat u kunt verwachten van een behandeling en leest u tal van andere belangrijke zaken omtrent tanden bleken. Zien we u snel bij ons in de praktijk in Amsterdam Oost – Watergraafsmeer?

Hoe werkt het tanden bleken?

Dagelijks hebben uw tanden heel wat te verduren. Zo worden uw tanden blootgesteld aan tal van kleurstoffen, zoals bij het drinken van koffie, frisdranken of wijn. Hierdoor kan er een donkere gele gloed ontstaan op uw gebit. Ook kan het verkleuren van uw gebit te maken hebben met het dunner worden van uw glazuur.

Door uw tanden te laten bleken, rekent u af met deze gele en donkere laag op uw tanden. Er zijn tal van manieren om tanden te bleken. In de meeste gevallen worden tanden vanuit de buitenkant gebleekt. Hierbij gebruiken we een speciale bleekgel met een bitje voor uw tanden.

Het aanbrengen van de speciale bleekgel door uw tandarts zorgt direct voor stralend witte tanden. Een andere manier om uw tanden te bleken bij Operatandarts in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer is via een speciaal bitje met bleekvloeistof. Dit bitje wordt voor u op maat gemaakt en draagt u thuis om uw tanden witter te maken. Indien u het bitje geregeld draagt, mag u zichtbaar resultaat verwachten. Middels tanden bleken kunt u uw tanden enkele tinten witter maken.

Wat kunt u verwachten van een behandeling bij Operatandarts?

Een tandenbleekbehandeling is behandeling waarbij u geen pijn of stress ervaart. Over het algemeen is het bleken van tanden voor de meeste mensen daarom geen vervelende ervaring.

Om de juiste behandeling te kiezen voor het bleken van uw tanden kunt u het beste uw tandarts om advies vragen. We gaan vervolgens samen met u in gesprek om te kijken naar de beste manier om uw tanden te bleken.

Bij Operatandarts doen we er alles aan om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hoort u tijdens uw behandeling bij ons aangename operamuziek, waardoor u minder stress ervaart.

Naast het bleken van uw tanden kunt u bij Operatandarts terecht voor tal van andere behandelingen. Ontdek ons veelzijdige aanbod aan behandelingen en schrijf u vandaag nog in als nieuwe patiënt.

Veelgestelde vragen over tanden bleken

Wat is tanden bleken?

Tanden bleken is het witter maken van tanden middels een speciale behandeling met bleekgel. Als u uw tanden laat bleken door een tandarts, is het bleken van uw tanden niet schadelijk voor uw gebit.

Hoe schrijf ik mij in als patiënt?

Indien u uw tanden wilt laten bleken bij Operatandarts in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer en u nog niet staat ingeschreven, kunt u zich eenvoudig aanmelden als patiënt via ons online patiënten aanmeldformulier. Ook kunt u middels het online contactformulier of door te bellen eenvoudig bij ons een afspraak inplannen voor uw tandenbleekbehandeling.

Waar vind ik Operatandarts?

U vindt Operatandarts aan het Steve Bikoplein 5 in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer. Raadpleeg onze contactpagina voor meer informatie over onze locatie.

Wat kost tanden bleken?

De tandartstarieven worden elk jaar vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NzA). Ook hangt het totaalbedrag af van de soort behandeling waarvoor u kiest. Hierdoor kunnen we niet altijd van tevoren aangeven wat de tarieven zijn voor tanden bleken. Bekijk daarom onze tarievenlijst voor meer informatie of neem contact met ons op.