Behandelingen

In onze praktijk in Amsterdam Oost - Watergraafsmeer bieden we een compleet pakket aan tandheelkundige behandelingen. Onze specialisten zorgen voor een goede mondgezondheid en voorkomen en bestrijden gebitsproblemen. Van preventieve behandelingen, zoals de periodieke controle, tot een wortelkanaalbehandeling en het plaatsen van implantaten, kunstgebitten en kronen. We zijn onder andere gespecialiseerd in zenuwbehandelingen en kindertandheelkunde. Bekijk hieronder voor welke behandelingen u bij ons terecht kunt.

Periodieke gebitscontrole

De periodieke gebitscontrole heeft als doel om gebitsproblemen tijdig op te sporen en te voorkomen. Tijdens deze controle onderzoeken we de gezondheid van uw tanden, kiezen en tandvlees. Ons advies is om tweemaal per jaar in onze praktijk langs te komen voor een controleafspraak.

Spoedbehandelingen

Wanneer u met spoed een tandarts nodig heeft in Amsterdam Oost, maakt u bij ons eenvoudig een afspraak. Binnen onze openingstijden hebben wij altijd ruimte om uw acute pijnklachten te behandelen. Twijfelt u of uw klachten een spoedbehandeling nodig hebben, overleg dan telefonisch met onze assistente.

Mondhygiëne

Om uw tanden, kiezen en tandvlees optimaal gezond te houden, is een goede mondhygiëne van belang. De taak van onze mondhygiënistes is de preventie van gebitsproblemen. Ze geven u daarom voorlichting over voeding en de verzorging van uw gebit.

Kroon- en brugwerk

Wanneer u een beschadigde of afgebroken tand of kies heeft, restaureren wij dit met het plaatsen van een kroon. Dit porseleinen schildje over uw bestaande tand of kies verfraait uw gebit. Ontbreekt er bij u een complete tand of kies, dan vullen we deze ruimte op door het plaatsen van een brug.

Wortelkanaalbehandeling

Tijdens de wortelkanaalbehandeling verwijderen onze tandartsen het ontstoken tandweefsel in het wortelkanaal. Het weefsel in het kanaal kan ontstoken raken door een lekkende vulling of ophoping van bacteriën. Uw behandelend tandarts reinigt de wortelkanalen en verwijdert het dode weefsel.

Kindertandheelkunde

Wij vinden het belangrijk dat kinderen al van kleins af aan kennismaken met de tandarts. We geven ze de gelegenheid om te wennen en leggen uit wat we gaan doen. De meeste gaatjes ontstaan tussen het 4e en 21e levensjaar. Daarom is extra controle in deze leeftijdscategorie van belang.

Kunstgebit

In onze tandartspraktijk zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van kunstgebitten en gebitsprotheses. Het draagcomfort en de natuurlijke uitstraling zijn hierbij van belang. Een kunstgebit is de oplossing wanneer uw tanden en kiezen vervangen moeten worden.

Neem contact met ons op