Tandartspraktijk Amsterdam Oost

Sinds januari 1984 is onze tandartspraktijk gevestigd aan het Steve Bikoplein 5, te Amsterdam Oost - Watergraafsmeer. De eerste 20 jaar functioneerden we als een solopraktijk met één behandelkamer. Na een ingrijpende verbouwing eind 2004 is er een mooie moderne tandartspraktijk ontstaan met 3 behandelkamers.

Ons team

We hebben een hecht tandheelkundig team van 2 tandartsen, meerdere balie-, preventie- en tandartsassistentes en een mondhygiëniste die al geruime tijd bij ons werken. Onze geschoolde medewerkers kunnen u met behulp van kwalitatief goede materialen en moderne apparaten een divers pakket van tandheelkundige zorg aanbieden. Kenmerkend voor onze praktijk is de ontspannen, prettige sfeer in een open en dynamische omgeving met genoeg ruimte voor privacy. Operamuziek speelt een centrale rol in onze praktijk, vandaar de naam Operatandarts. Onze praktijk is makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Tandheelkundige behandelingen

U kunt bij onze praktijk in Amsterdam Oost - Watergraafsmeer terecht voor een compleet pakket aan tandheelkundige behandelingen. Van preventieve behandelingen, het plaatsen van implantaten en kunstgebitten tot kronen. Daarnaast zijn we specialist op het gebied van zenuwbehandelingen en kindertandheelkunde. Maak een afspraak voor een passende behandeling. Nieuwe patiënten schrijven zich eenvoudig in via ons online inschrijfformulier.

Bereikbaarheid

Onze tandartspraktijk in Amsterdam Oost - Watergraafsmeer is goed te bereiken. De tramhalte Pretoriusstraat ligt op korte afstand van onze praktijk. Komt u met de auto? Plan uw route eenvoudig via de routeplanner.

Een kijkje nemen in onze tandartspraktijk in Amsterdam