• De Opera Tandarts
  • Steve Bikoplein 5
  • 1092 GM Amsterdam Oost / Watergraafsmeer
Afspraak maken

020 694 8057

Opera Tandarts Amsterdam Oost / Watergraafsmeer

Behandelingen

U kunt bij tandartspraktijk R.R. de By in Amsterdam Oost / Watergraafsmeer terecht voor al uw tandheelkundige zorg. Van veel voorkomende behandelingen zoals gebitscontrole tot meer grondige handelingen als het plaatsen van bruggen of kronen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Periodieke gebitscontrole

Tandartspraktijk R.R. de By controleert de gezondheid van uw gebit en het tandvlees. Als u een vervolgbehandeling nodig heeft, dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt met u.

Kroon- en brugwerk

Voor het plaatsen van kronen en bruggen kunt u bij ons terecht. Kronen en bruggen zijn bedoeld als vervanging voor tanden en kiezen. Ze dienen als bescherming en geven meer stevigheid aan de eigen tand of kies.

Zenuwbehandeling

Wanneer het levende deel van een tand/kies ontstoken is en kiespijn veroorzaakt, kan een zenuwbehandeling ook wel wortelkanaalbehandeling genoemd, uitkomst bieden. Tandarts R.R. de By is gespecialiseerd in het uitvoeren van een zenuwbehandeling, volgens de nieuwste technieken en materialen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier .

Kindertandheelkunde

Kinderen zijn van harte welkom in onze praktijk. Door onze grote ervaring met kinderen, is uw kind bij ons in goede handen. Onze behandeling is gebaseerd op vertrouwen en een duidelijke communicatie. Door onze aanpak voelen kinderen zich op hun gemak bij ons. Daarnaast voorzien wij uw kind van advies over de voeding en leren we u en uw kind de mond op een goede wijze te verzorgen.

Mondhygiëne

Bij tandartspraktijk R.R. de By kunt u terecht voor de behandeling van tandvleesontstekingen en -aandoeningen. Onze mondhygiënisten geven voorlichting over voeding en de verzorging van uw gebit. Aan de hand van het mondonderzoek stellen we samen met u een behandelplan op.

Kunstgebit

Wanneer uw tanden en kiezen vervangen dienen te worden, kan een kunstgebit de oplossing zijn. Tandarts R.R. de By helpt u bij het plaatsen van een kunstgebit. Met behulp van een kunstgebit kunt u uw natuurlijke uitstraling terug krijgen.

 

Maak een afspraak: 020 694 8057

 

 

Contact

Tandartspraktijk R.R. de By
Steve Bikoplein 5
1092 GM Amsterdam Oost / Watergraafsmeer
Telefoon: 020 694 8057
E-mail: info@operatandarts.nl

Openingstijden

Maandag: 7.30 - 15.30 uur
Dinsdag: 7.30 - 15.30 uur
Woensdag: 7.30 - 15.30 uur
Donderdag: 7.30 - 15.30 uur
Vrijdag: 7.30 - 15.30 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Spoed: 0900 8602

Juli / augustus: 7.30 - 13.30 uur

google plus buttongoogle plus buttonfacebook button


 

 

©2017 De Opera Tandarts, powered by iClicks  |  Steve Bikoplein 5 - 1092 GM Amsterdam-Oost / Watergraafsmeer